Bulgaria deschide licitația pentru explorarea petrolului și gazelor naturale în Marea Neagră

Bulgaria deschide licitația pentru explorarea petrolului și gazelor naturale în Marea Neagră
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 aug 2023

Consiliul de Miniștri din Bulgaria a hotărât deschiderea unei licitații pentru prospectarea și explorarea petrolului și gazelor naturale în zona Blocul 1-26 Tervel, care se află în zona economică exclusivă a Bulgariei din Marea Neagră. Blocul se întinde pe o suprafață de 4.032 kilometri pătrați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Licența de prospectare se acordă pe o perioadă de cinci ani, cu drept la trei prelungiri a câte doi ani fiecare, arată Agerpres.

ULTIMA ORĂ România a acordat un ajutor de avarie masiv sistemului energetic al Ucrainei CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ România a acordat un ajutor de avarie masiv sistemului energetic al Ucrainei

Programul de lucru minim obligatoriu prevede forarea de noi studii seismice 3D, pregătirea unui model geologic pentru a delimita ținte de foraj prospective, evaluarea potențialului petrolier și posibila forare a unui puț de explorare.

viewscnt
Afla mai multe despre
bulgaria
marea neagra