Coca-Cola a anunțat oficial că va continua producția și comerțul în Rusia. Autoritățile din Ucraina cer locuitorilor boicotarea produselor companiei și închiderea unei fabrici

Coca-Cola a anunțat oficial că va continua producția și comerțul în Rusia. Autoritățile din Ucraina cer locuitorilor boicotarea produselor  companiei  și închiderea unei fabrici
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 mar 2022

Anton Herashchenko, consilier al Ministerului de Interne al Ucrainei, le-a cerut joi tuturor ucrainenilor să nu mai consume produse Cocoa Cola și a solicitat închiderea fabricii pe care compania o deține în această țară, informează Agenția de presă ucraineană UNN.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Asta, pentru că societatea continuă să funcționeze în Rusia, scrie g4media.ro.

Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

„Fac un apel către proprietarii celor mai mari lanțuri de retail din Ucraina: Vă rog să rupeți toate contactele cu Coca-Cola începând de mâine! Vă puteți închide fabrica din districtul Brovary din regiunea Kiev, mâine, a anunțat Anton Gerashchenko.

Compania a anunțat oficial că nu întrerupe producția și relațiile comerciale pe care le aure în Rusia, în ciuda invaziei Ucrainei.

Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori CITEȘTE ȘI Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori

„Toate instalațiile operaționale, de producție și logistică ale Coca-Cola din Rusia funcționează. Suntem pe deplin responsabili față de parteneri, societate și miile de angajați din Rusia. Prioritatea noastră principală este siguranța angajaților noștri”, a anunțat compania conform agenției de presă rusă TASS.

viewscnt
Afla mai multe despre
coca-cola
rusia