Compania cehă de apărare Czechoslovak Group preia producătorul italian de puști de vânătoare Armi Perazzi

Compania cehă de apărare Czechoslovak Group preia producătorul italian de puști de vânătoare Armi Perazzi
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 dec 2023

Compania cehă de apărare și industrială Czechoslovak Group (CSG) a convenit să achiziționeze o participație de 80% la producătorul italian de puști de vânătoare și sportive Armi Perazzi, potrivit companiei din Cehia, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

CSG, deținută de antreprenorul Michal Strnad, a cunoscut o expansiune rapidă datorită, în parte, creșterii puternice a livrărilor de echipamente și muniții către Ucraina, precum și achizițiilor, scrie News.ro.

Firefox pentru Android adaugă suport pentru sute de extensii CITEȘTE ȘI Firefox pentru Android adaugă suport pentru sute de extensii

Perazzi, care produce arme pentru trăgători și vânători de top, are sediul în Botticino, în regiunea de nord a Lombardiei.

Familia fondatoare păstrează restul de 20% din pachetul de acțiuni.

Anul trecut, CSG a achiziționat pachetul majoritar de acțiuni la o altă firmă italiană, Fiocchi Munizioni, producătorul de muniție de calibru mic.

În octombrie, CSG a fost convenit să preia unitatea de produse sportive a companiei americane Vista Outdoor, inclusiv afacerea cu muniții, într-o tranzacție de 1,91 miliarde de dolari care se va încheia anul viitor.

viewscnt
Afla mai multe despre
czechoslovak group
armi perazzi