Compania maghiară B + N Referencia, intrată recent în România, se extinde în regiune

Compania maghiară B + N Referencia, intrată recent în România, se extinde în regiune
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 11 oct 2021

Furnizorul maghiar de servicii de mentenanță și administrare pentru clădiri B + N Referencia, intrat pe piața locală în prima parte a anului, s-a extins în Slovenia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania a achiziționat 100% din acțiunile filialei slovene a grupului danez ISS, de la care a preluat, anterior, subsidiarele din România, Cehia, Ungaria și Slovacia.

În urma tranzacției, B + N Referencia acoperă aproape întreaga regiune din Europa Centrală, devenind principalul operator de facilități din regiune, potrivit companiei.

Spionii lui Vladimir Putin au furat formula vaccinului antiCovid AstraZeneca pentru a crea propriul vaccin CITEȘTE ȘI Spionii lui Vladimir Putin au furat formula vaccinului antiCovid AstraZeneca pentru a crea propriul vaccin

“În ultimele șase luni, B + N Referencia Zrt. a trecut de la a fi liderul pieței interne din Ungaria la un jucător indispensabil în regiune (...). Sunt încrezător că, în urma achizițiilor de succes din Ungaria, Republica Cehă, Slovacia și România, vom deveni un jucător major în managementul facilităților si în Slovenia. Creșterea dimensiunii crește eficiența costurilor, iar volumul ridicat ne oferă un avantaj competitiv față de jucătorii mai mici de pe toate piețele în care suntem prezenți. Cu această tranzacție, numărul angajaților B + N Referencia Zrt. va crește la peste 10.000”, spune Ferenc Kis-Szölgyémi, directorul general al B + N Referencia.

Fondat la Copenhaga în 1901, grupul ISS este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii pentru clădiri din lume, având circa 400.000 de angajați. În 2018, grupul danez și-a anunțat intenția de a-și vinde operațiunile din 13 țări, inclusiv din România.

Subsidiara românească a fost preluată de B + N Referencia în aprilie, împreună cu activele ISS din Cehia, Ungaria și Slovacia. Cele 4 companii au vânzări anuale de 70 de milioane de euro și aproximativ 4.000 de angajați.

B + N Referencia, cu o istorie de peste 20 de ani, este lider pe piața managementului facilităților în Ungaria.

viewscnt
Afla mai multe despre
b + n referencia zrt
facility management
servicii fm
managementul facilitatilor
mentenanta cladiri
iss group
achizitie slovenia