Dmitri Medvedev avertizează că livrarea de avioane NATO Ucrainei echivalează cu a intra în război împotriva Rusiei

Dmitri Medvedev avertizează că livrarea de avioane NATO Ucrainei echivalează cu a intra în război împotriva Rusiei
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 mar 2023

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev a avertizat NATO să nu pună la dispoziția Ucrainei avioane de luptă și să le asigure întreținerea în Polonia, spunând că acest lucru ar echivala cu a intra în război direct împotriva Rusiei, informează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Și oricine decide livrarea (și repararea) unor astfel de echipamente sau mijloace de distrugere, precum și mercenarii și instructorii militari străini, vor trebui să fie considerați o țintă militară legitimă", a scris el pe Telegram.

O flotă misterioasă, în creștere, ajută Rusia să transporte petrol în întreaga lume CITEȘTE ȘI O flotă misterioasă, în creștere, ajută Rusia să transporte petrol în întreaga lume

Acesta, a spus el, a fost probabil singurul lucru care i-a oprit pe "infantilii de occidentali" să furnizeze avioane și arme cu rază lungă de acțiune "dependenților de droguri de la Kiev", scrie Agerpres.

El nu se așteaptă, totuși, ca ei să reziste mult timp,"pentru că tentația de a distruge Rusia este mare", a spus Medvedev, care este actualul vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei.

Dmitri Medvedev a fost perceput ca destul de liberal în perioada în care a exercitat funcțiile de prim-ministru și președinte. El afișează însă acum o poziție dură în contextul războiului, observatorii estimând că, prin această atitudine, încearcă să își asigure poziția în structura de putere din Federația Rusă.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
dmitri medvedev
avioane