Dreapta europeană lansează procedura de excludere a populistului Viktor Orban și partidului său Fidesz

Dreapta europeană lansează procedura de excludere a populistului Viktor Orban și partidului său Fidesz
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 mar 2019

În total 12 partide membre ale Partidului Popular European (PPE), principalul gru politic în Parlamentul European (PE), au cerut în mod oficial excluderea premierului ungar populist Viktor Orban și a partidului său Fidesz, o măsură care ar putea fi hotărâtă la 20 martie, a declarat președintele PPE Joseph Daul pentru AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

”Douăsprezece partide membre PPE din nouă țări au cerut excluderea sau suspendarea Fidesz. Această problemă va fi discutată la adunarea politică de la 20 martie. Decizia aparține tuturor membrilor PPE și nu pot anticipa care va fi rezultatul discuției”, a declarat Joseph Daul.

VIDEO Dăncilă, sinceră de la tribuna Parlamentului: Decât să vorbesc liber și să spun prostii, mai bine să am o hârtiuță în față! CITEȘTE ȘI VIDEO Dăncilă, sinceră de la tribuna Parlamentului: Decât să vorbesc liber și să spun prostii, mai bine să am o hârtiuță în față!

PPE este grupul cel mai important în PE și familia politică dominantă în Consiliul European, reprezentată de către cancelarul german Angela Merkel, scrie News.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
viktor orban
fidesz