Duma de Stat a Rusiei va suspenda călătoriile deputaților săi în SUA

Duma de Stat a Rusiei va suspenda călătoriile deputaților săi în SUA
scris 9 oct 2019

Duma de Stat (camera inferioară a parlamentului federal rus) va suspenda deplasările deputaților săi în SUA, a anunțat miercuri Anastasia Kașevarova, consilieră a președintelui Dumei, Viaceslav Volodin, potrivit EFE și RIA Novosti.

"În urma situației care a intervenit în timpul vizitei deputatei Dumei, Inga Iumașeva, în SUA, vor fi suspendate călătoriile membrilor Camerei în Statele Unite ale Americii", a indicat Kașevarova pe aplicația Telegram.

CEL.ro: eMAG - amendată de ANAF. eMag - este doar un avertisment, contestat în instanță CITEȘTE ȘI CEL.ro: eMAG - amendată de ANAF. eMag - este doar un avertisment, contestat în instanță

Duminica trecută, deputata rusă a fost reținută și interogată timp de o oră pe aeroportul din New York, unde venise să participe la Dialogul de Fort Ross, un forum de dezbatere ruso-american inaugurat în 2012, scrie Agerpres.

Rusia a depus o notă de protest la Departamentul de Stat al SUA față de tratamentul rezervat deputatei ruse, gest calificat drept 'scandalos și inacceptabil' de către ambasadorul rus în Statele Unite ale Americii, Anatoli Antonov.

viewscnt
Afla mai multe despre
duma de stat
rusia
sua