Estonia interzice vizele turistice pentru cetățenii ruși pe durata invadării Ucrainei, cu câteva excepții

Estonia interzice vizele turistice pentru cetățenii ruși pe durata invadării Ucrainei, cu câteva excepții

Tallin

Profit.ro
Profit.ro
scris 11 mar 2022

Estonia nu va elibera vize de turist pentru cetățenii ruși care doresc să intre în țară pe durata invadării Ucrainei, cu excepții pentru persoanele cu familie în Estonia și din motive umanitare sau medicale, a declarat ministrul de Externe al Estoniei, Eva-Maria Liimets.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

”Estonia nu mai eliberează noi vize de categoriile C și D (turistice) cetățenilor ruși. Interdicția va dura atât timp cât Rusia va continua războiul împotriva Ucrainei”, a spus oficialul estonian, citat de News.ro.

7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii CITEȘTE ȘI 7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii

”Lucrăm activ pentru a ne asigura că măsurile noastre de descurajare în această regiune sunt mai puternice decât au fost până acum, deoarece situația din Europa și situația securității s-au schimbat drastic și probabil că nu vor mai fi niciodată la fel ca înainte de data de 23 februarie”, a adăugat ea.

Se vor face excepții pentru persoanele cu familie în Estonia și din motive umanitare sau medicale, a mai precizat Liimets.

Un număr mai mare de cetățeni ruși au intrat în Estonia în comparație cu perioada de dinainte de invazia rusă.

Peste 12.000 de cetățeni ruși au trecut granița terestră cu Estonia în ultimele două săptămâni, adică cu 2.200 de persoane mai mult decât media din acea perioadă înainte ca Rusia să invadeze Ucraina, potrivit Ministerului de Externe al Estoniei și Poliției de Frontieră.

viewscnt
Afla mai multe despre
estonia
rusia