Filiala Auchan din Rusia și-a vândut activele

Filiala Auchan din Rusia și-a vândut activele
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 apr 2024

Potrivit Registrului Unificat de Stat al Persoanelor Juridice din Rusia, compania Trade Galleries a devenit noul proprietar.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania franceză Ceetrus, parte a grupului Auchan Holding, a încheiat un acord de vânzare a activelor rusești. Potrivit Registrului Unificat de Stat al Persoanelor Juridice din Rusia, din 12 aprilie 2024, compania Trade Galleries a devenit noul proprietar, scrie Adevărul.

Aeroportul din Tulcea, o investiție de 180 milioane lei - inaugurat luna aceasta, dar fără pasageri CITEȘTE ȘI Aeroportul din Tulcea, o investiție de 180 milioane lei - inaugurat luna aceasta, dar fără pasageri

După cum a relatat RBC, acordul preliminar de cumpărare și vânzare a fost semnat în octombrie 2023. La sfârșitul anului s-a primit permisiunea de la comisia juridică și de la FAS pentru a efectua această tranzacție, iar la 25 martie 2024 a fost legalizată.

Ceetrus administrează 285 de proprietăți comerciale în 10 țări din Europa de Vest și de Est. În Rusia, opera 40 de centre comerciale și galerii în Moscova, Volgograd, Sankt Petersburg și alte orașe mari și este, de asemenea, implicată în dezvoltarea și reamenajarea proprietăților comerciale și a investițiilor în active imobiliare comerciale. Portofoliul companiei include peste 150 mii de mp de spațiu comercial și 1.230 de parteneri de vânzare cu amănuntul, după cum reiese din datele de pe site- ul Ceetrus. 

viewscnt
Afla mai multe despre
auchan
rusia