Germania și Bulgaria au raportat cazuri de gripă aviară

Germania și Bulgaria au raportat cazuri de gripă aviară
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 oct 2017

Germania a descoperit o rață sălbatică infectată cu virusul H5N8 în landul Saxonia Inferioară, a anunțat luni Organizația Mondială a Sănătății Animalelor (OIE), care citează informații de la Ministerul Agriculturii din Berlin.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

În august fusese raportat un caz de gripă aviară la lebede sălbatice în Germania. În perioada noiembrie 2016 — martie 2017, Germania a sacrificat în fermele avicole peste 700.000 de păsări, scrie Agerpres.

STUDIU Trei sferturi dintre angajații români se așteaptă la salarii mai mici de la 1 ianuarie 2018 CITEȘTE ȘI STUDIU Trei sferturi dintre angajații români se așteaptă la salarii mai mici de la 1 ianuarie 2018

Tot luni, Organizația Mondială a Sănătății Animalelor a informat că s-au descoperit cazuri de gripă aviară în Bulgaria, în nord-est (Dobric) și în sud (Uzundzhovo). Aproape 500 de păsări au murit din cauza gripei aviare și peste 10.000 au fost sacrificate.

viewscnt
Afla mai multe despre
gripa aviara
germania
bulgaria