Ginerele lui Erdogan a demisionat din funcția de Ministru al Finanțelor

Ginerele lui Erdogan a demisionat din funcția de Ministru al Finanțelor
scris 9 nov 2020

Ginerele președintelui turc Recep Tayyip Erdogan, Berat Albayrak, a demisionat, duminică, din funcția de ministru al Finanțelor, el invocând probleme de sănătate.

“Am decis ca, din cauza problemelor de sănătate, să nu mai îmi continui îndatoririle de ministru, pe care le am de aproximativ cinci ani”, a notat Albayrak pe Instagram, precizând că își va dedica timpul familiei, scrie News.ro.

Rectorul Universității București: La facultate intră oricine ia media 6 la bacalaureat. Unii iau bacalaureatul fiind semianalfabeți funcțional CITEȘTE ȘI Rectorul Universității București: La facultate intră oricine ia media 6 la bacalaureat. Unii iau bacalaureatul fiind semianalfabeți funcțional

Berat Albayrak a ocupat funcția de ministru al Energiei și al Resurselor Naturale în perioada 24 noiembrie 2015 – 10 iulie 2018, iar din 10 iulie 2018 era ministru al Finanțelor.

Anbayrak, în vârstă de 42 de ani, este căsătorit cu fiica lui Recep Tayyip Erdogan, Esra, din iulie 2004.Cei doi au patru copii, ultimul născut în 2020.

viewscnt
Afla mai multe despre
recep tayyip erdogan
berat albayrak
ministru al finanțelor