KPMG și PricewaterhouseCoopers se retrag din Rusia

KPMG și PricewaterhouseCoopers se retrag din Rusia
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 mar 2022

Două dintre cele mai mari firme de contabilitate - KPMG și PricewaterhouseCoopers - se retrag din Rusia din cauza războiului din Ucraina, relatează Associeted Press.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ambele KPMG și PricewaterhouseCoopers au declarat că vor pune capăt relațiilor cu firmele membre din Rusia. KPMG a spus că se retrage și din Belarus, scrie News.ro

Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

KPMG are peste 4.500 de angajați în cele două țări.

”Credem că avem responsabilitatea, împreună cu alte companii globale, de a răspunde atacului militar în curs al guvernului rus asupra Ucrainei”, a transmis KPMG, potrivit thequardian. 

Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori CITEȘTE ȘI Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori

PricewaterhouseCoopers a precizat că are 3.700 de angajați la firma sa PwC Rusia și lucrează la o ”tranziție ordonată” pentru afacere.

Deloitte a precizat, pentru thequardian, că firma este ”fără echivoc” alături de poporul Ucrainei și își revizuiește afacerile din Rusia, dar a menționat ”obligațiile profesionale” în curs. 

viewscnt
Afla mai multe despre
kpmg
pricewaterhousecoopers
rusia