Letonia suspendă eliberarea vizelor pentru cetățenii ruși pe o perioadă nedeterminată

Letonia suspendă eliberarea vizelor pentru cetățenii ruși pe o perioadă nedeterminată
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 iun 2023

Letonia suspendă complet eliberarea vizelor pentru cetățenii ruși pe o perioadă nedeterminată în urma revoltei eșuate a grupului de mercenari Wagner.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Având în vedere „evoluția imprevizibilă a evenimentelor politice interne din Rusia”, acceptarea cererilor de viză de toate tipurile din partea cetățenilor ruși la misiunile diplomatice și consulare ale Letoniei în străinătate a fost suspendată, a anunțat Ministerul de Externe de la Riga.

VIDEO PROFIT LIVE Armina Popeanu, fondatoare aBC - a Business of Creativity: Cea mai mare barieră a antreprenorilor din domeniul arhitecturii este lipsa cunoștințelor de business CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Armina Popeanu, fondatoare aBC - a Business of Creativity: Cea mai mare barieră a antreprenorilor din domeniul arhitecturii este lipsa cunoștințelor de business

Cererile depuse până în prezent, care au fost acceptate și procesate până pe 25 iunie, urmează să fie examinate, se arată în comunicat.

Letonia restricționase deja eliberarea vizelor pentru cetățenii ruși pe fondul războiului declanșat de Moscova împotriva Ucrainei, eliberând vize doar în cazuri cu caracter umanitar, scrie Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
letonia
vize
rusia