Lukașenko anunță că Belarusul închide granița cu Polonia și Lituania

Lukașenko anunță că Belarusul închide granița cu Polonia și Lituania
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 sep 2020

Președintele statului Belarus, Alexandr Lukașenko, care se confruntă cu proteste de mai multe săptămâni, din cauza alegerilor contestate, a anunțat joi că Belarusul trebuie să închidă granițele cu Polonia și Lituania și să întărească controlul la granița cu Ucraina. 5ransmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Belarusul este în criză politică de la alegerile prezidențiale din 9 aprilie, marcate de acuzații de fraudare a votului care au dus la demonstrații masive împotriva președintelui Lukașenko, aflat la putere din 1994. Acesta susține că a câștigat alegerile corect și că este victima unei campanii a Occidentului împotriva sa, scrie News.ro.

Groupe Renault România a ajuns la vânzări de 30 de mașini pe zi pe platformele online CITEȘTE ȘI Groupe Renault România a ajuns la vânzări de 30 de mașini pe zi pe platformele online

”Suntem obligați să ne retragem trupele de pe străzi, să avem jumătate din armată în alertă și să închidem frontiera de stat cu Occidentul, îm primul rând cu Lituania și Polonia. Spre marele nostru regret, suntem nevoiți să întărim controlul la granița cu țara soră Ucraina”, a afirmat Lukașenko într-un discurs susținut la un forum al femeilor din Minsk.

viewscnt
Afla mai multe despre
granita
belarus