Parlamentul Ucrainei a aprobat Legea marțială pentru 30 de zile, la frontiera cu Rusia

Parlamentul Ucrainei a aprobat Legea marțială pentru 30 de zile, la frontiera cu Rusia
scris 27 nov 2018

Parlamentul Ucrainei a aprobat, luni seara, Legea marțială pentru 30 de zile, la frontiera cu Rusia, urmare a incidentului din largul Crimeei, transmite Kyiv Post.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

De asemenea, alegerile prezidențiale din Ucraina au fost amânate pentru 31 martie 2019, scrie News.ro.

Potrivit BBC, legea marțială se aplică pentru 30 de zile începând cu 28 noiembrie. Autoritățile pot restricționa adunările publice și pot reglementa asupra mass-media.

Ancuța Gianina Opre, recent implicată într-o dispută cu Rise Project, confirmată pentru un nou mandat de președinte al Autorității de Supraveghere a Prelucrării Datelor CITEȘTE ȘI Ancuța Gianina Opre, recent implicată într-o dispută cu Rise Project, confirmată pentru un nou mandat de președinte al Autorității de Supraveghere a Prelucrării Datelor

Șeful statului ucrainean Petro Poroșenko a semnat luni un decret prin care instaurează legea marțială pe o perioadă de două luni, a anunțat președinția, după ce Rusia a atacat și capturat trei nave ucrainene în Marea Neagră. Pentru ca decretul să intre în vigoare, era necesar să primească unda verde a Parlamentului. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ucraina
legea martiala