Patroana unui restaurant din Budapesta, arestată după ce un turist a primit o notă de 600 de euro pentru o cafea

Patroana unui restaurant din Budapesta, arestată după ce un turist a primit o notă de 600 de euro pentru o cafea
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 nov 2021

Poliția din Ungaria este pe urma patronilor de restaurante și baruri din Budapesta care percep sistematic prețuri exorbitante turiștilor, informează DPA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit unei declarații făcute duminică de poliție, patroana unui restaurant și fiul său au fost reținuți și vor apărea în fața unui magistrat, după ce chelnerii din localul lor au fost prinși de polițiști solicitând plata unei note de 210.000 de forinți (circa 600 de euro) unui turist german care dorise să bea doar o cafea, scrie Agerpres.

Construirea unui site web - trei pași pentru un start bun CITEȘTE ȘI Construirea unui site web - trei pași pentru un start bun

Turistul în cauză a relatat că ospătarii i-au servit băuturi pe care nu le comandase, a precizat poliția. Când acesta a refuzat să plătească nota exorbitantă, chelnerii au amenințat că vor suna la poliție.

Plângeri cu privire la escrocarea turiștilor în Budapesta folosind această metodă au apărut în mod repetat pe forumurile turistice de pe internet.

În acest caz, poliția ancheta restaurantul de mai multă vreme și a putut să-i prindă pe făptași în flagrant.

Cum atragi clienți prin intermediul platformelor de socializare CITEȘTE ȘI Cum atragi clienți prin intermediul platformelor de socializare

Aceiași proprietari dețin două baruri în Budapesta, dintre care unul pe celebra Vaci Utca, o stradă pietonală populară în rândul turiștilor. 

viewscnt
Afla mai multe despre
budapesta
cafea