Poroșenko îl acuză pe Putin că vrea să anexeze întreaga Ucraină

Poroșenko îl acuză pe Putin că vrea să anexeze întreaga Ucraină
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 nov 2018

Președintele ucrainean Petro Poroșenko îl acuză pe omologul său rus Vladimir Putin că vrea să anexeze întreaga Ucraină, după ce Rusia a anunțat că desfășoară rachete antiaeriene în Crimeea, în urma incidentului armat între marinele rusă și ucraineană de duminică în Strâmtoarea Kerci, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Șeful statului ucrainean îi cere cancelarului german Angelei Merkel, într-un interviu acordat Bild și ziarelor din grupul german Funke publicat joi, să vină în ajutorul Kievului în criza cu Moscova, scrie News.ro.

El cere totodată să fie trimise nave NATO la Marea Azov, despărțită de Marea Neagră prin Strâmtoarea Kerci.

Tarifele de roaming între România și Republica Moldova, pregătite să fie eliminate. Pentru început - apeluri telefonice gratuite 1 zi CITEȘTE ȘI Tarifele de roaming între România și Republica Moldova, pregătite să fie eliminate. Pentru început - apeluri telefonice gratuite 1 zi

Forțele ruse au deschis focul și au imobilizat duminică trei nave de război ucrainene, pe care le acuză că au trecut ilegal frontiera rusă și că nu s-au supus ordinelor de a se opri.

Kievul a instaurat miercuri legea marțială, pe o perioadă de 30 de zile, în zece regiuni din țară, în urma acestui incident armat în Strâmtoarea Kerci.

viewscnt
Afla mai multe despre
petro porosenko
ucraina
rusia