Premierul Macedoniei de Nord susține legalizarea consumului de marijuana în țara sa

Premierul Macedoniei de Nord susține legalizarea consumului de marijuana în țara sa
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 nov 2020

Premierul nord-macedonean Zoran Zaev susține legalizarea consumului de marijuana în țara sa, măsură care în opinia sa ar impulsiona turismul, a relatat joi site-ul de știri bulgar novinite.com.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

''Personal susțin legalizarea, pentru că prin această măsură vom putea să dezvoltăm activități și servicii care acum contribuie foarte puțin la produsul nostru intern brut', a spus Zaev, citat de cotidianul Nova Makedonija și postul de televiziune Nova, scrie Agerpres.

VW și-a schimbat strategia: în locul uzinei din Turcia, va investi 1 miliard de euro în Slovacia. Și România a sperat la investiție CITEȘTE ȘI VW și-a schimbat strategia: în locul uzinei din Turcia, va investi 1 miliard de euro în Slovacia. Și România a sperat la investiție

Potrivit șefului executivului de la Skopje, prin legalizarea marijuanei sectorul HoReCa se va dezvolta. ''Toate punctele de vânzare, conform licențelor primite, vor putea să ofere marijuana și canabis, ceea ce ar ajuta la dezvoltarea sectorului serviciilor'', a spus Zoran Zaev.

Dezincriminarea consumului de marijuana este în așteptare în parlamentul nord-macedonean. Zaev a solicitat "procedura cea mai transparentă posibil'', întrucât ''trebuie să fie utilizat integral potențialul pentru o relansare a economiei'' țării. 

viewscnt
Afla mai multe despre
macedonia de nord
marijuana