Producătorul german de armament Rheinmetall va construi și repara tancuri în Ucraina

Producătorul german de armament Rheinmetall va construi și repara tancuri în Ucraina
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 iul 2023

Rheinmetall va deschide o fabrică de vehicule blindate în Ucraina în următoarele 12 săptămâni, înlăturând astfel îngrijorările pe care alte companii occidentale din domeniul apărării le-ar avea cu privire la construirea unei prezențe în această țară în timp ce aceasta se află în război cu Rusia, relatează CNN.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Cel mai mare producător de armament din Germania va instrui, de asemenea, ucraineni pentru a întreține tancurile și alte vehicule blindate produse în fabrică, care va fi situată în partea de vest a țării, a declarat joi directorul general Armin Papperger într-un interviu pentru CNN.

Erdogan condiționează intrarea Suediei în NATO de redeschiderea negocierilor pentru aderarea Turciei la UE CITEȘTE ȘI Erdogan condiționează intrarea Suediei în NATO de redeschiderea negocierilor pentru aderarea Turciei la UE

„[Ucrainenii] trebuie să se ajute singuri – dacă trebuie să aștepte mereu [ca] europenii sau americanii [să] îi ajute în următorii 10 sau 20 de ani… acest lucru nu este posibil”, a spus el.

Compania a declarat pentru ziarul Rheinische Post la începutul acestui an că speră să deschidă o fabrică de tancuri de luptă în valoare de 200 de milioane de euro (218 milioane de dolari) pe teritoriul ucrainean, capabilă să producă aproximativ 400 de tancuri pe an, arată G4Media.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
rheinmetall
ucraina