Purtătorul de cuvânt al Kremlinului e sigur că Rusia va rezista în confruntarea actuală cu Occidentul

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului e sigur că Rusia va rezista în confruntarea actuală cu Occidentul
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 apr 2022

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat, că este sigur că Rusia va rezista în confruntarea actuală cu Occidentul, transmite agenția rusă TASS.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Întrebat, la Televiziunea Russia – 1, dacă Rusia, spre deosebire de URSS, poate supraviețui confruntării cu Occidentul, Peskov a afirmat: ”Putem", scrie News.ro.  

FOTO Imagine cu standul României la un târg de turism din New York, distribuită intens în social media. Draperia neagră pe care sunt prinse cu cleme câteva fotografii a stârnit critici și ironii CITEȘTE ȘI FOTO Imagine cu standul României la un târg de turism din New York, distribuită intens în social media. Draperia neagră pe care sunt prinse cu cleme câteva fotografii a stârnit critici și ironii

Anterior, președintele rus Vladimir Putin a declarat că, în condițiile moderne, o singură țară nu va putea să-și mențină dominația. 

Potrivit președintelui, lumea unipolară, care a prins contur după prăbușirea Uniunii Sovietice, se destramă în acest moment.

Uniunea Europeană, Statele Unite ale Americii și partenerii lor au ipus sancțiuni drastice Rusiei, ca urmare a invadării Ucrainei. 

viewscnt
Afla mai multe despre
kremlin
rusia
occident