WhatsApp adaugă noi opțiuni pentru funcția „Last Seen”

WhatsApp adaugă noi opțiuni pentru funcția „Last Seen”
scris 18 apr 2022

Miliardele de utilizatori WhatsApp vor avea mai mult control asupra statutului „Last Seen”, care va putea fi dezactivat pentru anumite persoane.

WhatsApp va oferi utilizatorilor noi opțiuni pentru funcția Last Seen. Aceasta va putea fi dezactivată individual, pentru anumite persoane.

Până acum, funcția Last Seen putea fi activată sau dezactivată doar „în masă”. 

Microsoft vrea să afișeze reclame în jocurile gratuite de Xbox CITEȘTE ȘI Microsoft vrea să afișeze reclame în jocurile gratuite de Xbox

Last Seen (văzut ultima oară) arată contactelor când a folosit ultima oară aplicația utilizatorul și este considerată de mulți o funcție ce le încalcă intimitatea.

În WhatsApp 22.9.0.70 beta pentru iOS apare posibilitatea de a stabilit excepții. Când se alege afișarea statutului WhatsApp doar pentru contacte, se pot specifica anumite persoane care să nu aibă acces la această informație.

Noua opțiune este testată atât pe iOS, cât și pe Android, iar lansarea oficială a acesteia pare a fi o chestiune de săptămâni.

Cu această opțiune, WhatsApp va ajunge să ofere utilizatorilor săi mai mult control asupra funcției Last Seen, însă, tot rămâne departe de nivelul de personalizare pe care alte aplicații, precum Telegram, îl oferă în acest sens.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
intimitate
last seen