Putin avertizează: Nu avem intenții rele împotriva vecinilor noștri, dar...

Putin avertizează: Nu avem intenții rele împotriva vecinilor noștri, dar...
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 mar 2022

Președintele Vladimir Putin a vorbit în cadrul unei ședințe de guvern difuzată pe canalul de știri Rossiya 24, controlat de stat, și i-a avertizat pe cei care se opun acțiunilor Rusiei în Ucraina ”să nu agraveze situația” prin impunerea unor sancțiuni suplimentare asupra țării sale, relatează BBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Nu avem intenții rele împotriva vecinilor noștri”, susține Putin, care a afirmat că guvernul său ”nu consideră că este nevoie” ca vecinii săi să ia măsuri suplimentare care ”vor înrăutăți relațiile noastre”, a declarat șeful statului rus. El a avertizat însă vecinii Rusiei să nu escaladeze tensiunile, în contextul invaziei trupelor sale în Ucraina.

Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

”Cred că toată lumea trebuie să se gândească la cum să normalizeze relațiile, să coopereze în mod normal și să dezvolte relațiile în mod normal”, a adăugat el.

Putin a repetat, de asemenea, afirmația anterioară potrivit căreia toate acțiunile întreprinse de armata rusă până acum au fost făcute ”ca răspuns exclusiv la unele acțiuni neprietenoase împotriva Federației Ruse”, scrie News.ro.

Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori CITEȘTE ȘI Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori

Declarațiile președintelui rus au loc în contextul întâlnirilor miniștrilor de Externe din statele occidentale, la Bruxelles, pentru a analiza cum să mențină presiunea asupra Rusiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
vladimir putin
rusia