Rusia nu va solicita UE să ridice sancțiunile, deoarece are o ”marjă de siguranță, iar Uniunea Europeană nu este centrul Universului”

Rusia nu va solicita UE să ridice sancțiunile, deoarece are o ”marjă de siguranță, iar Uniunea Europeană nu este centrul Universului”
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 apr 2022

Moscova nu va solicita Uniunii Europene (UE) ridicarea sancțiunilor, deoarece are o ”marjă de siguranță, iar Uniunea Europeană nu este centrul Universului”, în pofida faptului că Rusia a descris anterior acțiunile Occidentului drept ”război economic”, a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului rus de Externe pentru presa națională, conform BBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

”Nu vom acționa ca petiționari în ceea ce privește ridicarea sancțiunilor. Avem o marjă de siguranță. Iar Uniunea Europeană nu este centrul Universului”, a afirmat purtătorul de cuvânt Nikolai Kobrinets, pentru agenția de știri rusă Ria Novosti.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Va fi destul de greu pentru statele din zona OPEC să crească producția de petrol. Războiul se resfrânge și asupra altor industrii, precum cea a construcțiilor. Nou val de creșteri de prețuri CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Va fi destul de greu pentru statele din zona OPEC să crească producția de petrol. Războiul se resfrânge și asupra altor industrii, precum cea a construcțiilor. Nou val de creșteri de prețuri

Presa de stat a informat că guvernul rus are 100 de inițiative planificate pentru a contracara sancțiunile, scrie News.ro.

De asemenea, Rusia a amenințat, joi, că va opri aprovizionarea de gaze naturale către țările străine dacă nu plătesc livrările în ruble.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
sanctiuni