Rușii, cei mai numeroși turiști din Antalya în acest an. Pe ce loc sunt românii

Rușii, cei mai numeroși turiști din Antalya în acest an. Pe ce loc sunt românii
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 sep 2023

Ministerul Culturii și Turismului a anunțat că Antalya a găzduit un total de 10,8 milioane de turiști în primele opt luni ale anului, în creștere cu 19,45 la sută față de aceeași perioadă a anului precedent, transmite Haberler, citat de Rador.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Potrivit datelor Ministerului Culturii și Turismului, dintre țările care au trimis cei mai mulți turiști în Antalya, Federația Rusă s-a clasat pe primul loc, cu o creștere de 32,5%, furnizând 2,3 milioane de vizitatori.

Economia Greciei, în genunchi în urmă cu un deceniu, este în plin boom CITEȘTE ȘI Economia Greciei, în genunchi în urmă cu un deceniu, este în plin boom

Germania s-a clasat pe locul 2 cu o creștere de 17,34% și 2,1 milioane de vizitatori, Anglia s-a clasat pe locul 3 cu o creștere de 14,58% și 922.000 de vizitatori, iar Polonia s-a clasat pe locul 4 cu o creștere de 39,2% și 752.805 vizitatori.

Polonia a fost urmată de Olanda, Kazahstan și România.

viewscnt
Afla mai multe despre
antalya
ruisi. romani