SUA au înființat un grup de lucru internațional pentru a vâna și a pune mâna pe bunurile oligarhilor ruși

SUA au înființat un grup de lucru internațional pentru a vâna și a pune mâna pe bunurile oligarhilor ruși
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 mar 2022

SUA au înființat un grup de lucru internațional pentru a vâna și a pune mâna pe bunurile elitelor și oligarhilor ruși, transmite BBC. Din acest grup fac parte Australia, Marea Britanie, Canada, Japonia, Germania, Franța, Italia și Comisia Europeană, potrivit Departamentului de Trezorerie al SUA. Membrii grupului au primi o listă de 50 de persoane asupra cărora să-și concentreze investigațiile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Secretarul Trezoreriei SUA, Janet Yellen, și procurorul general Merrick Garland, au avut miercuri prima întâlnire virtuală cu reprezentanții tuturor țărilor participant0e, scrie News.ro.

ULTIMA ORĂ Rusia și Ucraina au redactat un plan de pace pentru încheierea războiului CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Rusia și Ucraina au redactat un plan de pace pentru încheierea războiului

”Numai în ultimele trei săptămâni, informațiile furnizate de forțele de ordine americane partenerilor străini au ajutat la reținerea mai multor nave controlate de persoane și entități sancționate”, a spus Departamentul de Trezorerie al SUA, adăugând că navele confiscate valorează „sute de milioane de dolari”. .

Membrii grupului de lucru au primit și o listă de 50 de persoane asupra cărora să-și concentreze investigațiile.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
ucraina
razboi
sua