Turcia vrea să exporte bijuterii în valoare de șase miliarde de dolari în 2019

Turcia vrea să exporte bijuterii în valoare de șase miliarde de dolari în 2019
scris 20 aug 2019

Turcia și-a propus în acest an să exporte bijuterii în valoare de șase miliarde de dolari, urmând ca până în 2023 cifra să se dubleze la 12 miliarde de dolari, a declarat marți președintele Asociației exportatorilor de bijuterii din Turcia (JTR), Mustafa Kamar pentru agenția Anadolu.

Potrivit lui Mustafa Kamar, sectorul bijuteriilor este sectorul economiei turcești cu cele mai bune performanțe la export, scrie Agerpres.

Lucrările de construcții din România, cel mai mare salt din UE în trimestrul al doilea CITEȘTE ȘI Lucrările de construcții din România, cel mai mare salt din UE în trimestrul al doilea

În primele șapte luni ale acestui an exporturile sectorului bijuteriilor au crescut cu 12,8% până la 2,2 miliarde dolari, după ce pe ansamblul anului 2018 exporturile au crescut cu 35% până la 4,4 miliarde dolari.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
turcia
bijuterii