Turcii au boicotat cafenelele și restaurantele

Turcii au boicotat cafenelele și restaurantele
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 apr 2024

O chemare la boicotarea cafenelelor și restaurantelor, pe motiv că practică prețuri exorbitante, a mobilizat numeroși turci în acest weekend, în prima acțiune de acest fel după mai mulți ani de spirală inflaționistă, transmite AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank, Fabrica de Consultanță.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

"Este o mișcare populară. Oamenii s-au săturat și reacționează", afirmă Iris Cibre, expertă în finanțe și inițiatoarea acestui apel la boicot, lansat numai pentru acest weekend, care a avut sute de mii de distribuiri pe rețelele sociale, potrivit Agerpres.

Potrivit AFP, sâmbătă și duminică, cafenelele și restaurantele din anumite cartiere din Istanbul și Ankara au înregistrat un număr redus de clienți, în timp ce altele au fost frecventate numai de turiști.

viewscnt
Afla mai multe despre
boicot
cafenele