Ucraina - ofertă de îmbogățire pentru fiecare soldat rus care predă un avion

Ucraina - ofertă de îmbogățire pentru fiecare soldat rus care predă un avion

Inquam Photos

Profit.ro
Profit.ro
scris 8 mar 2022

Ukroboronprom State Concern, compania națională de armament a Ucrainei, a postat un anunț pentru militarii forțelor armate ale Rusiei, spunând că le garantează 1 milion de dolari pentru fiecare avion furat de la forțele aerospațiale ruse și 500.000 de dolari pentru fiecare elicopter de luptă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast
Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

”Pentru a folosi această oportunitate, trebuie să vă predați autorităților ucrainene împreună cu echipamentul militar.

Tu și familia ta puteți deveni oameni bogați, care nu mai sunt obligați să execute ordine penale.

7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii CITEȘTE ȘI 7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii

Poți deveni liber și bogat. Pentru a ajunge la dispecerii ucraineni, știți deja frecvențele”, se arată în postarea companiei, conform Hotnews.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
ucraina