Ucraina: Primarul din Krivoi Rog - împușcat mortal

Ucraina: Primarul din Krivoi Rog - împușcat mortal

Platforma Krivoi Rog

scris 15 aug 2021

Corpul neînsuflețit al primarului orașului ucrainean Krivoi Rog, din regiunea Dnepropetrovsk, a fost descoperit cu o rană de glonț, au anunțat președintele Volodimir Zelenski și poliția națională, conform AFP.

Trupul lui Konstantin Pavlov, 48 de ani, a fost găsit pe veranda casei sale, a adăugat președintele ucrainean, subliniind că anchetatorii investighează scena crimei, arată Agerpres.

VIDEO Noi incendii în Grecia/ Poliția ridică suspecți. A găsit în păduri rezervoare de gaz, chibrituri și chiar o lupă CITEȘTE ȘI VIDEO Noi incendii în Grecia/ Poliția ridică suspecți. A găsit în păduri rezervoare de gaz, chibrituri și chiar o lupă

Responsabili ai poliției urmează să-i prezinte elemente preliminare ale anchetei luni, a precizat acesta.

Krivoi Rog, un important centru industrial situat în sud-estul Ucrainei, este orașul natal al lui Zelenski.

VIDEO Turcia, lovită de un dezastru după altul. Incendiile sunt urmate acum de inundații masive. \ CITEȘTE ȘI VIDEO Turcia, lovită de un dezastru după altul. Incendiile sunt urmate acum de inundații masive. "Un dezastru neexperimentat de 100 de ani."

"Potrivit primelor informații, corpul unui bărbat cu o rană provocată de glonț a fost descoperit la intrarea în locuința sa", a comunicat la rândul său poliția.

Președintele Zelenski a promis să supervizeze personal ancheta

viewscnt
Afla mai multe despre
krivoi rog
primar