Ungaria a schimbat condițiile de intrare

Ungaria a schimbat condițiile de intrare
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 mai 2021

Ministerul Afacerilor Externe precizează că autoritățile ungare au revizuit condițiile de intrare în Ungaria, în contextul pandemiei de COVID-19.

Urmărește-ne și pe Google News

”Astfel, în prezent, cetățenii români care dețin un certificat de vaccinare împotriva COVID–19 eliberat de autoritățile competente din România, care atestă efectuarea schemei complete de vaccinare, respectiv a celor două doze (în cazul unui vaccin efectuat în două doze) sau a dozei unice (pentru vaccinul efectuat în doză unică), pot intra pe teritoriul Ungariei, fiind exceptați de la măsura carantinei sau de la prezentarea unui test molecular tip PCR sau antigen cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2. Documentul care atestă efectuarea vaccinării trebuie să fie redactat în limba română și în limba engleză (document bilingv), să fie eliberat de centrul de vaccinare din România, fără a mai fi necesară îndeplinirea altei formalități”, precizează MAE, potrivit News.ro.

FOTO Apex deschide în vară Hotelul Marmorosch Bucharest Autograph Collection, investiție de 42 milioane euro. Hotelul funcționează în clădirea celei mai puternice bănci din România din 1920 CITEȘTE ȘI FOTO Apex deschide în vară Hotelul Marmorosch Bucharest Autograph Collection, investiție de 42 milioane euro. Hotelul funcționează în clădirea celei mai puternice bănci din România din 1920

Totodată, MAE precizează că toate celelalte condiții de intrare în Ungaria rămân în vigoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministerul afacerilor externe
ungaria
covid-19