Ungaria, prima țară din UE în care au început programările pentru a treia doză de vaccin anti-Covid

Ungaria, prima țară din UE în care au început programările pentru a treia doză de vaccin anti-Covid
scris 3 aug 2021

Ungaria este prima țară din Europa în care se poate administra cea de-a treia doză de vaccin anti-COVID.

Cea de-a treia doză de vaccin poate fi solicitată de persoanele care au primit a doua doză de vaccin cu cel puțin patru luni în urmă. Conform specialiștilor, administrarea celei de-a treia doze de vaccin este recomandată în primul persoanelor în vârstă și celor cu boli cronice, însă se pot prezenta la vaccinare și persoanele cu sistemul imunitar mai slab. În multe centre s-au făcut deja primele programări și locurile au fost ocupate în totalitate, însă, alături de cele existente, se vor deschide și noi puncte de vaccinare, scrie Hotnews.ro.

DOCUMENT Românii, mai puțin interesați în pandemie să doneze. Numărul românilor care au direcționat, din impozit, bani către ONG-uri a scăzut, după mulți ani de creșteri CITEȘTE ȘI DOCUMENT Românii, mai puțin interesați în pandemie să doneze. Numărul românilor care au direcționat, din impozit, bani către ONG-uri a scăzut, după mulți ani de creșteri

Prim-ministrul Viktor Orban a anunțat de la jumătatea lunii iulie că le va oferi cetățenilor opțiunea celei de-a treia doze.

Din cauza variantei Delta, persoanele care nu s-au vaccinat încă sunt într-un pericol mai mare decât oricând, a atras atenția Orban. Vârstnicii care nu au acceptat până acum vaccinul vor primi vizite personale pentru a fi convinși, a mai susținut premierul.

viewscnt
Afla mai multe despre
ungaria
vaccinare
covid-19