VIDEO Explozie puternică pe Podul Kerci, care face legătura dintre Rusia și Crimeea. Partea rutieră a podului s-a prăbușit

VIDEO Explozie puternică pe Podul Kerci, care face legătura dintre Rusia și Crimeea. Partea rutieră a podului s-a prăbușit
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 oct 2022

Vagoane-cisternă au luat foc pe podul Kerci din Crimeea a anunțat agenția de știri de stat rusă RIA, în timp ce presa ucraineană a raportat o explozie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

UPDATE: Autoritățile ruse susțin că un camion cu bombă a provocat incendiul și prăbușirea unei secțiuni a podului Kerci. Comitetul Național Antiterorism a precizat că bomba a incendiat șapte vagoane care transportau combustibil, ducând la ”prăbușirea parțială a două secțiuni ale podului”. Președintele rus Vladimir Putin a dispus crearea unei comisii guvernamentale în urma unui incident pe podul Crimeei, a declarat sâmbătă purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de TASS.

În imaginile apărute pe rețelele de socializare se vede o explozie puternică pe secțiunea rutieră a podului și ulterior sunt vizibile mai multe segmente prăbușite. Podul feroviar pare afectat de un incendiu al unui tren care transporta combustibil, dar nu s-a părbușit.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
crimeea
explozie