Principala rafinărie a OMV din Austria funcționează din nou la capacitate maximă

Principala rafinărie a OMV din Austria funcționează din nou la capacitate maximă
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 oct 2022

Grupul austriac OMV a anunțat că rafinăria sa de la Schwechat, în apropiere de Viena, funcționează din nou la capacitate maximă, după finalizarea cu succes a lucrărilor de reparații și a testelor, informează un comunicat de presă al acționarului majoritar de la OMV Petrom.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Această rafinărie a fost scoasă, parțial din funcțiune, începând cu data de 3 iunie, din cauza unui incident mecanic la instalația de distilare a țițeiului. La efectuarea reparațiilor au lucrat cei 800 de angajați ai rafinăriei de la Schwechat plus 320 de experți de la diferite companii partenere din Austria și Europa, scrie Agerpres.

Franța a lansat planul de economisire a energiei: fără apă caldă în toalete, viteză limitată la mașini guvernamentale, lumina stinsă CITEȘTE ȘI Franța a lansat planul de economisire a energiei: fără apă caldă în toalete, viteză limitată la mașini guvernamentale, lumina stinsă

În timpul reparațiilor, rafinăria de la Schwechat a funcționat la 20% din capacitate și OMV a pus la punct un sistem alternativ de aprovizionare care a permis importul de produse via trenuri, barje și camioane. „Acest sistem alternativ de aprovizionare va fi menținut ca o sursă suplimentară de aprovizionare, atâta timp cât va fi nevoie”, a precizat OMV.

viewscnt
Afla mai multe despre
omv
rafinărie