VIDEO Fabrică ilegală de...elicoptere, descoperită de inspectori

VIDEO Fabrică ilegală de...elicoptere, descoperită de inspectori
scris 30 iun 2020

După mai multe luni de investigații, procurorii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale din Republica Moldova, împreună cu ofițerii de investigații, au deconspirat activitatea unui grup care producea aparate de zbor, la Criuleni, pe malul Nistrului.

A fost stabilit că în fabrica ce funcționa clandestin erau produse elicopterele identice cu cele de model  ”Ka 26”, care urmau a fi exportate ilegal în statele din spațiul CSI.

DECIZIE Costul caselor de marcat cu jurnal electronic va putea fi dedus din impozit CITEȘTE ȘI DECIZIE Costul caselor de marcat cu jurnal electronic va putea fi dedus din impozit

Au fost descoperite 10 elicoptere aflate la diferite etape de finisare, toate produse în lipsa actelor permisive necesare și a documentelor de proveniență pentru piesele și utilajele folosite. Deocamdată se cunoaște că majoritatea persoanelor implicate în procesul de producere și asamblare sunt locuitori ai regiunii transnistrene.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
elicoptere
republica moldova