VIDEO Premierul Ungariei, Viktor Orban, s-a vaccinat cu serul împotriva Covid-19 al grupului chinez Sinopharm

VIDEO Premierul Ungariei, Viktor Orban, s-a vaccinat cu serul împotriva Covid-19 al grupului chinez Sinopharm
scris 28 feb 2021

Premierul ungar Viktor Orban a făcut publice imagini de la vaccinarea sa cu vaccinul împotriva Covid-19 al grupului chinez Sinopharm.

Primele 550.000 de doze ale vaccinului împotriva covid-19 al Sinopharm au sosit la 16 februarie în Ungaria - singurul stat membru UE care l-a aprobat, potrivit News.ro.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Autoritatea farmaceutică ungară OGYEI a dat undă verde acestui vaccin la sfârșitul lunii ianuarie și a anunțat totodată o comandă de cinci milioane de doze.

Ungaria a aprobat luna trecută și vaccinul rusesc Sputnik V - care este folosit începând de vineri în această țară cu 9,8 milioane de locuitori.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Premierul suveranist Viktor Orban a criticat cu această ocazie, din nou, procesul validării și achiziționării vaccinurilor împotriva covid-19 de către Uniunea Europeană (UE), pe care-l consideră prea lent.

”În fiecare zi în care așteptăm Bruxellesul, pierdem 100 de vieți ungare”, reproșa el.

Experții THC.RO estimează o creștere solidă a mediului e-commerce în România și în 2021 CITEȘTE ȘI Experții THC.RO estimează o creștere solidă a mediului e-commerce în România și în 2021

”De ce să credem că experții europeni sunt mai inteligenți ca noi? Eu am mai multă încredere în experții ungari", declara Orban.

viewscnt
Afla mai multe despre
vaccin
china
sinopharm
ungaria
victor orban