VIDEO Putin - întâlnire cu mamele soldaților ruși care luptă în Ucraina

VIDEO Putin  - întâlnire cu mamele soldaților ruși care luptă în Ucraina
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 nov 2022

Vladimir Putin s-a întâlnit cu mamele soldaților ruși care luptă în Ucraina și le-a spus că nu regretă lansarea așa-numitei „operațiuni militare speciale” în Ucraina, deși le-a asigurat că le împărtășește suferința, relatează „The Guardian”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Presa rusă de stat a difuzat imagini preînregistrate cu întâlnirea pe care Putin a avut-o cu mamele soldaților, în care liderul de la Kremlin le spune să nu creadă tot ce văd la televizor sau citesc pe internet, avertizându-le că circulă multe „fake-uri” despre conflict, scrie News.ro.

ULTIMA ORĂ Guvernul britanic ar putea interzice studenților străini să studieze în țară. Câți studenți români sunt în Marea Britanie CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Guvernul britanic ar putea interzice studenților străini să studieze în țară. Câți studenți români sunt în Marea Britanie

În imagini, el este arătând stând cu un grup de mame în jurul unei mese pe care sunt cești cu ceai, prăjituri și cupe cu fructe de pădure proaspete.

Putin le spune la un moment dat intelocutoarelor că el și întreaga conducere rusă înțeleg și împărtășesc durerea celor care și-au pierdut fiii luptând în Ucraina. „Înțelegem că nimic nu poate înlocui pierderea unui fiu, mai ales pentru o mamă. Împărtășim această durere”, afirmă Putin.

El le-a spus însă că nu regretă lansarea operațiunii împotriva Ucrainei, prezentând războiul ca un moment de cotitură, în care Moscova trebuie să țină piept Occidentului.

Comentariile mamelor nu au fost prezentate în imaginile redate la televiziune, precizează „The Guardian”.

viewscnt
Afla mai multe despre
vladimir putin
razboi