VIDEO Rușii au lovit cu o rachetă un bloc de locuințe

VIDEO Rușii au lovit cu o rachetă un bloc de locuințe
scris 22 mar 2023

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a postat o înregistrare video cu o rachetă care a lovit o clădire rezidențială din orașul Zaporojie, relatează BBC și The Guardian.

Peste drum de blocul lovit de rachetă se afla un complex de magazine.

Document secret: Planul lui Putin pentru destabilizarea Republicii Moldova CITEȘTE ȘI Document secret: Planul lui Putin pentru destabilizarea Republicii Moldova

Oficialii au declarat că cel puțin o persoană a fost ucisă și 25 au fost transportate la spital.

„Rusia bombardează orașul cu o cruzime brutală. Lovituri asupra zonelor rezidențiale în care locuiesc oameni obișnuiți și copii”, a scris Zelenski.

ANAF clarifică: Microîntreprinderile nu au obligația de a anunța menținerea regimului fiscal în cazul în care îndeplinesc condițiile să rămână micro CITEȘTE ȘI ANAF clarifică: Microîntreprinderile nu au obligația de a anunța menținerea regimului fiscal în cazul în care îndeplinesc condițiile să rămână micro

„Lumea are nevoie de mai multă unitate și determinare pentru a învinge mai repede teroarea rusă și pentru a proteja vieți”, a adăugat liderul ucrainean.

Canalele ucrainene de Telegram relatează, de asemenea, că o altă rachetă nu a explodat și se află pe acoperișul unei clădiri cu mai multe etaje. Nu există încă o confirmare oficială a acestor informații, scrie G4Media.ro.

În cursul zilei de miercuri, șeful Biroului președintelui Ucrainei, Andriy Yermak, a raportat despre bombardamentul din Zaporojie. Potrivit acestuia, clădirile rezidențiale și insula Khortytsya au fost bombardate.

viewscnt
Afla mai multe despre
zelenski
rusia