VIDEO Turcia: Incendiu de proporții în portul Iskenderun, declanșat de seism

VIDEO Turcia: Incendiu de proporții în portul Iskenderun, declanșat de seism
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 feb 2023

Un incendiu uriaș care s-a extins la zeci de containere continua să ardă marți seara pentru a doua zi consecutiv în portul Iskenderun din sudul Turciei, în apropierea graniței cu Siria, consecință a violentului cutremur de luni, transmite AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Imaginile difuzate de televiziunea turcă arată o coloană uriașă de fum negru și dens deasupra containerelor colorate, depozitate pe un chei din acest port la Marea Mediterană, arată Agerpres.

FOTO Focus Sat își anunță clienții că date personale au fost expuse în urma unor atacuri informatice. Compania a anunțat autoritățile CITEȘTE ȘI FOTO Focus Sat își anunță clienții că date personale au fost expuse în urma unor atacuri informatice. Compania a anunțat autoritățile

Dezastrul a început luni după-amiaza târziu, când unul din containere s-a răsturnat peste celelalte sub efectul uneia dintre numeroasele replici ale cutremurului inițial, cu magnitudinea de 7,8 grade pe scara Richter.

De atunci s-au făcut multe încercări de a stinge flăcările, inclusiv cu ajutorul unor echipe de pompieri veniți de la Istanbul, conform unui anunț al primarului metropolei, Ekrem Imamoglu.

Zoom intră în hora concedierilor - dă afară 15% dintre angajați, CEO-ul își taie aproape tot salariul. \ CITEȘTE ȘI Zoom intră în hora concedierilor - dă afară 15% dintre angajați, CEO-ul își taie aproape tot salariul. "Am făcut greșeli."

Autoritățile turce au trimis, de asemenea, o navă de pază de coastă echipată pentru a stinge incendiul, însă flăcările continuă, existând riscul de a crește nivelul poluării în zonă.

viewscnt
Afla mai multe despre
turcia
cutremur