VIDEO Zelenski, mesaj: Polonia, Moldova și România vor deveni următoarele ținte

VIDEO Zelenski, mesaj: Polonia, Moldova și România vor deveni următoarele ținte
scris 13 apr 2022

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis miercuri, în a 49-a zi a războiului declanșat de Vladimir Putin, un mesaj în limba engleză în care avertizează că, fără arme suplimentare din partea Occidentului, războiul va deveni „o baie de sânge fără sfârșit, care va răspândi mizerie, suferință și distrugere”. „Polonia, Moldova și România vor deveni următoarele ținte dacă Ucraina va cădea", a avertizat Zelenski.

Vorbind în limba engleză, Zelenski a spus că Ucraina s-a apărat „mult mai bine decât a planificat” Rusia, însă aceasta încă are capacitatea de a ataca „nu numai împotriva Ucrainei”, scrie The Guardian, preluat de Hotnews.

„Rusia a început un război total împotriva Ucrainei în 24 februarie. Acum suntem în aprilie.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Analist eToro: Europa ar putea supraviețui fără gazul rusesc iarna viitoare, dar există câteva probleme CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Analist eToro: Europa ar putea supraviețui fără gazul rusesc iarna viitoare, dar există câteva probleme

Rusia s-a bazat că va cuceri Ucraina în cinci zile. Acel termen limită l-au stabilit pentru distrugerea țării și democrației noastre.

Dar n-au avut nici cea mai mică idee cu ce urmau să se confrunte. Rusia nu a știut cât de mult ne prețuim libertatea. Ne-am apărat în fața lor mai mult decât au plănuit invadatorii.

PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Există un mare interes în ceea ce privește zona de energie. Vedem aprecieri ale acțiunilor de zeci de procente doar în ultima lună și jumătate CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Există un mare interes în ceea ce privește zona de energie. Vedem aprecieri ale acțiunilor de zeci de procente doar în ultima lună și jumătate

Am distrus mai mult armament și echipament rusesc decât au unele armate europene. Dar nu este suficient.

Rusia încă are capacitate să atace - și nu doar Ucraina.

Polonia, Moldova, România și statele baltice vor deveni următoarele ținte, dacă libertatea Ucrainei cade", a avertizat Volodimir Zelenski, la mai bine de o lună și jumătate de la invazia Rusiei în Ucraina", este mesajul lui Zelenski.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
ucraina