Vladimir Putin: Rusia a demascat peste 400 de agenți străini anul trecut

Vladimir Putin: Rusia a demascat peste 400 de agenți străini anul trecut
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 mar 2019

Serviciile speciale ruse au demascat anul trecut sute de spioni care lucrau în beneficiul unor țări străine, care sunt din ce în ce mai active în Rusia, a declarat miercuri președintele rus Vladimir Putin într-o reuniune a Colegiului Serviciului Federal de Securitate (FSB, ex-KGB), potrivit AFP, DPA și TASS.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Datorită unor operațiuni speciale reușite au fost demascate activitățile a 129 de ofițeri de carieră și a 465 de agenți ai unor servicii secrete străine" în 2018, a declarat Putin, el însuși fost agent KGB și director FSB înainte de venirea sa la putere în 1999, scrie Agerpres.

ULTIMA ORĂ Iohannis refuză în continuare să promulge proiectul de buget și îl retrimite în Parlament pentru o nouă dezbatere CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Iohannis refuză în continuare să promulge proiectul de buget și îl retrimite în Parlament pentru o nouă dezbatere

Potrivit șefului statului rus, în prezent chiar mai mult decât înainte, serviciile secrete străine 'încearcă să influențeze procesele interne din Rusia'.

viewscnt
Afla mai multe despre
vladimir putin
rusia
agenti straini