Grupul hotelier Accor își extinde portofoliul cu un nou brand

Grupul hotelier Accor își extinde portofoliul cu un nou brand
scris 6 mar 2019

Grupul hotelier Accor a lansat brandul Tribe, primul hotel fiind inaugurat în Kings Park, Perth, Australia.

Brandul, pentru segmentul midscal, asigură, printre altele, spații de depozitare sub pat, un bar pe timp de noapte, servicii de închiriere de biciclete.

Alte zece deschideri sunt deja programate să aibă loc până în 2022 în Europa și Asia Pacific, totalizând peste 1.700 de camere.

Tranzacție pe litoral: Familia Bucovală cumpără un complex hotelier de la Bosânceanu CITEȘTE ȘI Tranzacție pe litoral: Familia Bucovală cumpără un complex hotelier de la Bosânceanu

"Planul de dezvoltare a celor peste 50 de hoteluri în curs de negociere pentru următorii ani ne face să credem că brandul Tribe va obține o creștere semnificativă în întreaga lume, inclusiv în locații-cheie, cum ar fi Paris, Londra, Singapore, Dubai Bangkok ... Își va face debutul în 150 de destinații internaționale până în 2030", spune Gaurav Bhushan, Chief Development Officer la Accor.

 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
accor
tribe
hotel