Vladimir Putin spune că economia Rusiei este prima din Europa și a cincea din lume

Vladimir Putin spune că economia Rusiei este prima din Europa și a cincea din lume
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 ian 2024

Președintele rus, Vladimir Putin, a afirmat că, în ciuda sancțiunilor, economia rusă este prima din Europa și a cincea din lume, informează EFE, care menționează că șeful de la Kremlin a făcut aceste declarații în timpul unei vizite în orașul Habarovsk, în cadrul unui turneu cu caracter evident electoral în Orientul Îndepărtat rus.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Se pare că ne sugrumă și ne presează din toate părțile, dar în ceea ce privește volumul economiei în ansamblu suntem primii din Europa. Am depășit Germania și ne-am clasat pe locul cinci în lume: China, Statele Unite, India, Japonia, Rusia. În Europa, numărul unu", a spus Putin.

Antalya a stabilit un nou record turistic. Rușii – cei mai numeroși turiști. Românii sunt în Top 10 CITEȘTE ȘI Antalya a stabilit un nou record turistic. Rușii – cei mai numeroși turiști. Românii sunt în Top 10

Președintele rus a ajuns la Habarovsk după ce anterior s-a aflat în regiunea autonomă Ciukotka, prima etapă a turneului său în Orientul Îndepărtat rus, care coincide cu începutul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din martie în care candidează pentru realegere, pentru un mandat de șase ani, scrie Agerpres.

Conform amendamentelor constituționale aprobate în 2020, Putin, în vârstă de 71 de ani, a cărui victorie la alegerile din martie este considerată de la sine înțeles, ar putea candida și la alegerile prezidențiale din 2030. 

viewscnt
Afla mai multe despre
vladimir putin
kremlin
rusia