Zara redeschide magazinele din Ucraina

Zara redeschide magazinele din Ucraina
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mar 2024

Grupul spaniol Inditex, proprietarul magazinelor Zara, a anunțat că intenționează să redeschidă gradual magazinele din Ucraina, de la 1 aprilie, în urma îmbunătățirii condițiilor pe piața locală, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank, Fabrica de Consultanță.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Cel mai mare retailer de îmbrăcăminte din lume vrea să redeschidă inițial 20 de magazine în Ucraina, trei din ele sub marca Zara, și să reia vânzările online, scrie Agerpres.

Putin i-a îndemnat pe ruși să se lase de băutură: „Apucați-vă de ski!” CITEȘTE ȘI Putin i-a îndemnat pe ruși să se lase de băutură: „Apucați-vă de ski!”

„Prioritatea grupului continuă să fie siguranța angajaților și a clienților săi”, a indicat Inditex într-un comunicat, confirmând un raport publicat anterior de Financial Times (FT).

În martie 2022, după invazia Moscovei, Inditex și-a închis magazinele din Rusia și Ucraina. Ulterior, compania și-a vândut magazinele din Rusia grupului Daher cu sediul în Emiratele Arabe Unite (EAU).

Inditex avea 72 de unități deschise în Ucraina și 558 în Rusia în 2019.

În Ucraina, Inditex vrea să redeschidă 50 de magazine în următoarele luni. Unul dintre rivalii Inditex, grupul suedez H&M a început în noiembrie 2023 redeschiderea magazinelor din Ucraina iar acum are șapte unități deschise în Kiev și Liov.

viewscnt
Afla mai multe despre
zara
ucraina
inditex