Vinul de azi: Anno Sauvignon Blanc si Chardonnay 2017

Vinul de azi: Anno Sauvignon Blanc si Chardonnay 2017
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 2 sep 2020

Crama și centrul de vinificație Licorna Winehouse au fost înființate în 2013, într-o regiune simbolică pentru domeniul viticol, Gura Vadului, Mizil, județul Prahova. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară


Recomandarea zilei, Anno SB/CH 2017 Licorna Winehouse, face parte din vinurile ediției de colecției Anno, o îmbinare a tehnologiei cu factorii climatici, caracteristicile soiului și celelalte proprietăți ale terroir-ului.

Vinul de astăzi este realizat 60% din struguri Sauvignon Blanc și 40% din Chardonnady, fiind baricat 9 luni în butoaie de stejar franțuzesc. Cu note olfactive de soc și mentă, vinul se dezvăluie bogat în arome, cu un postgust de o intensitate ridicată.

Vă recomandăm degustarea acestui vin la 9-10 grade Celsius, alături de fructe de mare, pește, mâncăruri vegetariene sau brânzeturi. 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin