Amazon anunță data de la care va introduce reclame în Prime Video

Amazon anunță data de la care va introduce reclame în Prime Video
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 27 dec 2023

Că serviciul de streaming Prime Video urma să acomodeze reclame se cunoștea, însă, acum, gigantul american anunță și data de la care va introduce reclamele.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Amazon a trimis notificări abonaților Prime Video prin care îi anunță pe aceștia că vor începe să vadă reclame din 29 ianuarie în cadrul serviciului.

Spre deosebire de Netflix, Disney și ceilalți, care au ales să lanseze o nouă versiune cu reclame a propriilor servicii de streaming, Amazon a mers în direcția opusă.

VIDEO Casa lui Giuseppe Verdi va fi expropriată. Proprietarii, „surprinși și șocați” CITEȘTE ȘI VIDEO Casa lui Giuseppe Verdi va fi expropriată. Proprietarii, „surprinși și șocați”

Gigantul de comerț electronic transformă serviciul actual într-unul cu reclame și lansează separat o versiune mai scumpă, fără reclame.

Asta ar putea ajuta Amazon să aibă de la bun început o bază mare de utilizatori pentru versiunea cu reclame, care, așa cum a arătat Netflix, aduce mai mulți bani companiilor decât versiunea fără reclame.

Reclamele vor ajunge prima oară la abonații din Statele Unite, Canada, Marea Britanie și Germania, urmând să fie activate, ulterior, în restul țărilor în care operează serviciul.

În Statele Unite, versiunea fără reclame va costa cu trei dolari în plus pe lună.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
reclame
prime video
streaming