Spotify va factura în lei

Spotify va factura în lei
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 aug 2023

Începând din luna octombrie, Spotify va calcula în lei facturile pe care românii trebuie să le plătească pentru abonamentele Premium.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Evergent Investments, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Spotify a început să trimită abonaților din România informări privind schimbarea monedei în care se fac plățile. În loc de euro, românii vor plăti în lei.

Pentru abonații actuali ai uneia dintre versiunile Premium, trecerea la lei se va face după plata aferentă lunii octombrie, se arată în mesajul trimis de companie.

România scapă de scumpirea Spotify CITEȘTE ȘI România scapă de scumpirea Spotify

De exemplu, un abonament Premium Duo, pentru două persoane, va costa 31 de lei în loc de 6,5 euro.

Tarifele pentru cele patru versiuni Premium vor fi următoarele:

Individual - 24 de lei pe lună
Duo - 31 de lei pe lună
Familie - 38 de lei pe lună
Student - 13 lei pe lună

Informarea trimisă acum de Spotify confirmă că țara noastră scapă, cel puțin deocamdată, de scumpirea abonamentelor.

Spotify era unul dintre puținele servicii de streaming care facturau în euro în țara noastră.

Platforma suedeză de streaming are peste 220 de milioane abonați la conturile Premium, după ce numărul acestora a crescut în ultimul trimestru cu 27%.

Conform informațiilor vehiculate pe surse, până la finele anului, Spotify va lansa un nou tip de abonament Premium, mai scump decât toate celelalte, care va oferi acces la sunet lossless și, într-o anumită măsură, la cărți audio (în țările în care această facilitate este disponibilă).

viewscnt
Afla mai multe despre
spotify
audio
streaming
muzica
podcast
lei