FOTO Versiunea clasică a jocului Monopoly își schimbă pionii după 82 de ani

FOTO Versiunea clasică a jocului Monopoly își schimbă pionii după 82 de ani
scris 20 mar 2017

Versiunea clasică a jocului Monopoly își va schimba pionii după 82 de ani, cu opt piese noi alese de fanii din România și din întreaga lume, în urma rezultatului votului a peste 4 milioane de fani de pe întregul mapamond. Astfel, cei 8 pioni aleși să se alinieze de acum înainte la linia de start a jocului Monopoly clasic sunt cățelușul Scottie, pălăria, mașina, nava de luptă, pisica, pinguinul, dinozaurul T-Rex și rățușca din cauciuc!

„Pentru că pe 19 martie a fost ziua Domnului Monopoly, ne-am gândit să îi facem cadou un set nou de pioni. Pentru el, surpriza a fost cu atât mai mare cu cât noile figurine au fost alese chiar de jucători. Numărul mare de votanți, atât din România, cât și din întreaga lume, ne-a confirmat încă o dată faptul că Monopoly rămâne unul dintre jocurile preferate ale jucătorilor de toate vârstele,” a declarat Larisa Popescu, Brand Manager Hasbro România.

4 dintre vechii pioni au fost votați să rămână în joc, semn că pălăria, cățelușul Scottie, mașina și nava de luptă au purtat noroc jucătorilor. Cele mai multe voturi le-au primit cățelușul și dinozaurul T-Rex cel din urmă aflându-se pentru prima oară pe tabla jocului Monopoly. Pinguinul și rățușca din cauciuc s-au alăturat și ei în premieră setului de pioni, în timp ce pisica pare că s-a lingușit cu succes pe lângă sute de mii oameni care au votat-o pentru a rămâne în joc. Pe de altă parte, gheata, degetarul și roaba au ieșit la pensie după zeci de ani de distracție alături de Domnul Monopoly. 

Hagi vrea să iasă din business-ul turistic și să vândă cu 9 milioane euro hotelul Iaki din Mamaia, pentru a investi banii în fotbal CITEȘTE ȘI Hagi vrea să iasă din business-ul turistic și să vândă cu 9 milioane euro hotelul Iaki din Mamaia, pentru a investi banii în fotbal

În campania de votare online au fost înscriși 64 de pioni vechi și noi, împărțiți în 8 categorii. Românii au votat și ei pionii care le vor purta noroc de acum înainte și pe care îi vor regăsi în jocul clasic Monopoly, începând cu luna august. Până atunci, însă, fanii jocului pot găsi în magazine ediția dedicată acestei campanii, Monopoly - Mania Pionilor, care va include 16 figurine: cei 8 pioni tradiționali și alte 8 figurine aurii precum pinguinul, ceasul, rățușca sau statueta Domnului Monopoly, reprezentative pentru categoriile incluse în campania de votare.

FOTO Versiunea clasică a jocului Monopoly își schimbă pionii după 82 de ani

Lansat pe 19 martie 1935, Monopoly a devenit unul dintre cele mai populare jocuri de societate la nivel mondial până în prezent. Jocul este tradus în 47 de limbi și se comercializează în 144 de țări.

Înființată în urmă cu 90 ani, Hasbro este una dintre cele mai mari companii producătoare de jocuri și jucării la nivel global. De-a lungul timpului, a lansat peste 300 de ediții speciale Monopoly, fiecare dintre acestea având o tematică diferită.

În portofoliul brandului Hasbro se află, în afară de Monopoly, jocuri precum Pie Face, NERF, Transformers, Jenga, My Little Pony, Littlest Pet Shop și Play-Doh.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
monopoly
pioni