Simona Halep, ambasador Mercedes-Benz în România

Simona Halep, ambasador Mercedes-Benz în România
scris 20 mar 2017

Jucătoarea de tenis Simona Halep a încheiat un parteneriat pe teremen lung cu Mercedes-Benz, sportiva clasată pe locul 5 mondial devenind ambasador al mărcii germane în România.

"Mercedes-Benz România anunță un parteneriat pe termen lung cu Simona Halep, vedeta tenisului românesc feminin, marcând debutul campaniei locale dedicate aniversării a 50 ani de AMG. Astfel, Simona Halep devine cel mai nou ambasador al Mercedes-Benz în România, alăturându-se seriei de personalități locale aliniate cu valorile mărcii: Andreea Esca, Camelia Potec, Andi Moisescu și Cătălin Ștefănescu", se arată într-un comunicat remis News.ro.
 

"Suntem încântați să o primim pe Simona Halep în familia Mercedes-Benz România, cu atât mai mult cu cât marcăm aniversarea a jumătate de secol sub umbrela <driving performance> și a excelenței AMG. Atât Mercedes-Benz România, cât și Simona Halep au un scop comun - The Best, iar în acest sens suntem încântați să anunțăm noul parteneriat,” a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars and CEO Mercedes-Benz România.

La rândul ei, Simona Halep s-a declarat mândră de a face echipă cu Mercedes-Benz în România: "Sunt mândră să fac echipă cu Mercedes-Benz în România, o companie cu un palmares indiscutabil atât în furnizarea, cât și în promovarea excelenței, a performanței și a inovației. Sunt încrezătoare cu privire la această experiență incredibilă și sunt încântată să am Mercedes-Benz România alături în această călătorie".

Hagi vrea să iasă din business-ul turistic și să vândă cu 9 milioane euro hotelul Iaki din Mamaia, pentru a investi banii în fotbal CITEȘTE ȘI Hagi vrea să iasă din business-ul turistic și să vândă cu 9 milioane euro hotelul Iaki din Mamaia, pentru a investi banii în fotbal

Simona Halep a optat să conducă un Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupe în prima parte a anului 2017, urmând a avea la dispoziție o suită de modele AMG, pe parcursul parteneriatului de durată cu Mercedes-Benz România.

În aceste zile, Halep se află în SUA, unde va participa la turneul de categorie Premier Mandatory de la Miami.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
simona halep
mercedes-benz