Sport

VIDEO Cea mai mare sală polivalentă din România prinde contur

VIDEO Cea mai mare sală polivalentă din România prinde contur

25 mar 2024

Lucrările avansează vizibil la cea mai mare sală polivalentă, care se amenajează în Brașov.

 • Iniesta a achitat 3,5 milioane euro autorităților fiscale japoneze, dar solicită rambursarea în Spania
  24 mar 2024

  Fostul mijlocaș spaniol Andres Iniesta, care a făcut obiectul unei reverificări fiscale în Japonia pentru că nu și-a declarat o parte din venituri, a achitat impozitul suplimentar datorat autorităților fiscale locale, în valoare de aproximativ 3,5 milioane de euro, argumentând că a declarat aceste venituri și în Spania.

 • Fără hotdog: Bucătarii de la Jocurile Olimpice de la Paris pariază pe meniuri vegetariene
  Fără hotdog: Bucătarii de la Jocurile Olimpice de la Paris pariază pe meniuri vegetariene
  22 mar 2024

  Alexandre Mazzia este obișnuit să lucreze sub presiune la restaurantul său de trei stele Michelin din Marsilia, unde servește combinații de anghilă afumată și ciocolată, sorbet de zmeură cu harissa și creații de mărimea unei mușcături pe paturi de mușchi, scrie Financial Times.

 • VIDEO Guvernul aprobă construcția un nou stadion în București
  VIDEO Guvernul aprobă construcția un nou stadion în București
  21 mar 2024

  Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construirea unei arene multifuncționale, al cărei beneficiar va fi Clubul Sportiv Dinamo București. Arena va avea peste 25.000 de locuri.

 • SanoPass FIT pregătește o expansiune semnificativă. Decizia care a surprins compania
  SanoPass FIT pregătește o expansiune semnificativă. Decizia care a surprins compania
  18 mar 2024

  Platforma de servicii și abonamente medicale și de fitness SanoPass FIT, preluată în 2022 de grupul MedLife, estimează că va ajunge în acest an la peste 6.000 de clienți pe segmentul B2B, rezultat care va contribui la consolidarea poziției companiei pe piață.

 • Dan Șucu a adus din nou bani la Rapid
  Dan Șucu a adus din nou bani la Rapid
  16 mar 2024

  Dan Șucu, proprietarul grupului Mobexpert, a efectuat o nouă majorare de capital la clubul de fotbal Rapid București, în sumă de 15 milioane lei în numerar și prin conversia unei creanțe de 10 milioane lei, conform unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

 • Programele de Corporate Wellness - fericire pentru angajați, profit pentru companii
  Programele de Corporate Wellness - fericire pentru angajați, profit pentru companii
  15 mar 2024

  Tu cum îți motivezi echipa? Cum menții un mediu de lucru plăcut și productiv? Acestea sunt întrebări esențiale pentru orice manager sau antreprenor preocupat de bunăstarea angajaților și de succesul companiei. Conceptul de fitness corporate devine tot mai relevant pentru succesul unui business, oferind beneficii tangibile pentru angajați și companii deopotrivă.

 • Un miliard de euro pentru fuziunea circuitelor ATP și WTA
  Un miliard de euro pentru fuziunea circuitelor ATP și WTA
  13 mar 2024

  Fondul de investiții al Arabiei Saudite, PIF, a oferit un miliard de euro pentru fuziunea circuitelor ATP și WTA și a dat un ultimatum de 90 de zile pentru a accepta, informează EFE.

 • Audi va cumpăra 100% din acțiunile Sauber, pentru a intra în Formula 1
  Audi va cumpăra 100% din acțiunile Sauber, pentru a intra în Formula 1
  8 mar 2024

  Consiliile de Supraveghere ale companiilor Volkswagen AG și AUDI AG au votat preluarea completă a Grupului Sauber, un pas necesar pentru intrarea completă în Formula 1 a mărcii Audi. Ca urmare a acestei decizii, a fost aprobată și noua conducere a echipei.

 • ULTIMA ORĂ Simona Halep poate reveni în competiții
  ULTIMA ORĂ Simona Halep poate reveni în competiții
  5 mar 2024

  Simona Halep a dat în judecată compania canadiană care a produs suplimentul nutritiv care, în opinia ei, a dus la suspendarea sa pe patru ani pentru dopaj. Halep cere daune de peste 10 milioane de dolari de la Quantum Nutrition, care operează sub numele de Schinoussa Superfoods, după ce a fost depistată pozitiv la US Open 2022 cu Roxadustat, medicament folosit adesea de persoanele cu anemie, relatează Reuters.