A murit și fratele lui Diego Maradona

A murit și fratele lui Diego Maradona
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 dec 2021

Hugo Maradona, fratele lui Diego Maradona, a încetat din viață, marți, la vârsta de 52 de ani, el suferind un atac de cord la locuința sa din Monte di Procida, localitate din provincia Napoli, informează Gazzetta dello Sport.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La fel ca frații săi Diego și Raul, Hugo a început să joace fotbal la o vârstă fragedă. El a semnat cu Napoli când avea 18 ani, însă a fost împrumutat rapid la Ascoli, scrie News.ro.

Biofarm - în topul celor mai importanți jucători din industria farmaceutică locală după patru ani de creștere continuă CITEȘTE ȘI Biofarm - în topul celor mai importanți jucători din industria farmaceutică locală după patru ani de creștere continuă

Hugo Maradona nu a avut o carieră în fotbalul de nivel înalt, evoluând pentru echipe ca Rayo Vallencano, Rapid Viena, Deportivo Italia, Progreso sau Avispa Fukuoka. El și-a concentrat eforturile asupra proiectelor de fotbal pentru juniori.

Clubul Napoli a postat pe site-ul oficial un mesaj de condoleanțe: “Gândurile președintelui clubului, Aurelio De Laurentiis, ale vicepreședintelui Edoardo De Laurentiis, ale oficialilor, stafului tehnic, fotbaliștilor și întregii familii SSC Napoli se îndreaptă către familia Maradona, după trista trecere în neființă a lui Hugo”.

Decesul lui Hugo vine la 13 luni după cel al starului argentinian Diego Maradona.  

viewscnt
Afla mai multe despre
diego maradona
hugo
napoli